Om os – hvem står bag denne side?

Foreningen CircumInfo.dk er vokset ud af gruppen “Begge sider af sagen”, som er blevet til i kølvandet på de seneste års debat om drengeomskæring og er en reaktion på, at debatter om de danske minoriteter alt for ofte er baseret på rene følelser og stærke fordomme.

Vi er en tværpolitisk og tværreligiøs forening, som ønsker dialog og respekt mellem alle grupper af danskere. Nogle af os har jødisk eller muslimsk baggrund, andre ikke. Vi har dygtige fagfolk og eksperter til at råde os inden for etik, jura, sundhedsvidenskab og religionsvidenskab, og vi har kontakt til politikere fra alle partier.

Vi er imod et forbud/en minimumsalder for rituel drengeomskæring, men har indbyrdes meget forskellige holdninger til omskæring.

Vi stoler på, at forældrene selv kan tage stilling i denne sag. Tvang og fordømmelse skaber kun problemer – oplysning gavner.

Foreningen ledes af en formandskreds, der p.t. består af Ian C. Skovsted, cand.scient. biokemi, forsker hos SSI Diagnostica, Mohammad Sohail Asghar, læge, ph.d., Master of Disaster Management, Jette Møller, formand for SOS Racisme, Nanna Solow, cand.mag., religionshistoriker, Dan Meyrowitsch, cand. scient., epidemiolog, ph.d.
Kasserer: Henrik Balslev.

Foreningens vedtægter