Om os

Foreningen CircumInfo.dk blev grundlagt i 2016 som reaktion på de senere års debat om drengeomskæring – en debat, der ofte er præget af følelser og fordomme, snarere end facts.

CircumInfo.dk arbejder for at udbrede evidensbaseret oplysning om ikke-medicinsk drengeomskæring. Vi promoverer ikke drengeomskæring, men er imod forbud og kriminalisering.

Helt grundlæggende stoler vi på, at forældre selv kan tage stilling i denne sag. Misinformation og fordømmelse skaber kun problemer – oplysning gavner.

CircumInfo.dk er en tværpolitisk og tværreligiøs forening, som ønsker dialog og respekt mellem alle grupper af danskere. Vi modtager råd fra førende eksperter inden for jura, etik, sundhedsvidenskab og religionsvidenskab, og vi har kontakt til politikere fra alle partier.

Foreningen ledes af en formandskreds, der p.t. består af Ian C. Skovsted, cand.scient. biokemiker; Amjad Khan, jurist; Frans Josef Meyer, IT-arkitekt; Nanna Solow, cand.mag., religionshistoriker.
Kasserer: Henrik Balslev.

Kontakt

CircumInfo.dk
c/o F. J. Meyer
Rosenvængets Allé 27, 1.tv.
2100 Kbh. Ø
circuminfo.dk@gmail.com

Twitter
YouTube
Facebook

Bank: reg.nr. 9570, kontonr. 12917260
Bidrag, store såvel som små, modtages med tak. Vær dog opmærksom på, at indbetaling ikke automatisk medfører medlemskab. Ansøgning om medlemskab kan ske nedenfor.

Indmeldelse i foreningen

Enhver, der vil støtte op omkring arbejdet for foreningen CircumInfo.dk’s erklærede målsætninger, er velkommen som medlem. Foreningens vedtægter, herunder formålsparagraf, kan læses her: Foreningens vedtægter. Den pressemeddelelse, der blev udsendt ved lanceringen, ligger her: Pressemeddelelse150616

Medlemskab koster 100 kr. om året.

Ansøg om medlemskab ved at udfylde nedenstående formular eller send en mail til circuminfo.dk@gmail.com. I løbet af kort tid vil du få besked om, hvorvidt din ansøgning er godkendt, og i bekræftende fald får du tilsendt betalingsinfo.