Om os – hvem står bag denne side?

Foreningen CircumInfo.dk blev grundlagt i 2016 som reaktion på de senere års debat om drengeomskæring – en debat, der ofte er præget af fordomme og følelser, snarere end facts.

CircumInfo.dk arbejder for at udbrede evidensbaseret oplysning om ikke-medicinsk drengeomskæring. Vi promoverer ikke drengeomskæring, men er imod forbud og kriminalisering.

Helt grundlæggende stoler vi på, at forældre selv kan tage stilling i denne sag. Tvang og fordømmelse skaber kun problemer – oplysning gavner.

CircumInfo.dk er en tværpolitisk og tværreligiøs forening, som ønsker dialog og respekt mellem alle grupper af danskere. Vi modtager råd fra førende eksperter inden for jura, etik, sundhedsvidenskab og religionsvidenskab, og vi har kontakt til politikere fra alle partier.

Foreningen ledes af en formandskreds, der p.t. består af Ian C. Skovsted, cand.scient. biokemiker, Amjad Khan, jurist, Frans Josef Meyer, IT-arkitekt, Nanna Solow, cand.mag., religionshistoriker, Dan Meyrowitsch,  ph.d., epidemiolog, forskningsleder.
Kasserer: Henrik Balslev.

Foreningens vedtægter